Dränera hus Gävleborg

Allt inom markarbeten

Dränering Gävleborg

En pålitlig partner inom dränering och markarbeten

Letar du efter en pålitlig entreprenör för dränering i Gävleborg? Välkommen att kontakta oss – en pålitlig och serviceorienterad entreprenör inom markarbeten. Vi utför dränering i:

Gävle · Sandviken · Hudiksvall · Bollnäs · Söderhamn.

Kontakta oss redan idag!

Vår långa erfarenhet och starka maskinpark hjälper oss att göra ett korrekt och tryggt arbete som ser till att du inte behöver fundera över dräneringen en lång tid framöver. Vi säkrar din husgrund och källare från mögel, hussvamp och andra fuktproblem.

Viktigt att genomföra regelbunden dränering i Gävleborg

För att man ska undvika dessa problem så bör dränering utföras regelbundet i grund och källare. Regn och snö som rinner av taket leds bort av hängrännor, men det är ändå omöjligt att undvika att en del vatten sipprar ner i marken. Därför är det mycket viktigt att skikten som är närmast husgrunden består av material som på ett effektivt sätt filtrerar bort detta vatten.

Dessutom bör man självklart även ha dräneringsrör som leder bort vattnet från grunden. Man måste dränera ett hus med jämna mellanrum, eftersom skikten och rören med tiden bli igensatta. Dessutom har många äldre hus dålig dränering och saknar skydd mot fasaden. Detta bör åtgärdas omedelbart.

Kostnadsfri besiktning

Det är inte lätt för en vanlig “Svensson” att avgöra med blotta ögat om ett hus behöver dräneras på nytt. I normala fall räknar man med att en dränering håller i 30 år. Är du osäker om ditt hus i Gävleborg har tillräcklig dränering? Vi kommer gärna ut på en besiktning!

Om har synbara problem med dräneringen så är det inget att vänta på, hör av oss direkt så dränerar vi om och hjälper dig att slippa problematiska fuktskador.

Dränering är en ganska omfattande åtgärd som tar tid utan rätt utrustning. Vi har rejält tilltagna grävmaskiner, traktorer kvalitativa och stor erfarenhet av att dränera allt från mindre fritidshus till större hyresfastigheter. Det gör att vi kan utföra jobbet på kort tid – till ett mycket bra pris. Givetvis med stor precision utan slarv. Ansvarsförsäkrat och utfört av certifierade och erfarna yrkesutövare. 

Ett brett utbud markarbeten

Vid sidan av dränering så erbjuder vi en rad andra kvalitativa markarbeten, bland annat rörinspektion, stenspräckning och grundisolering. Kontakta oss redan idag om du vill veta mer om vad vi kan hjälpa dig med. Vi har lång erfarenhet av branschen och en lång lista med nöjda kunder.

Välkommen att kontakta oss för att få offert på dränering av din fastighet i Gävleborg med omnejd. Vi kommer ut på plats och vilka åtgärder som behövs och tar sedan fram en tydlig offert med tidsplan där du ser exakt vad som ingår i arbetet.

Anlita oss för dränering och markarbeten i Gävleborg